Yüksek sıcaklıkları yaşadığımız şu yaz günleri hepimizi yorgun, bitkin ve dağınık bir hale dönüştürdü. Bu kavurucu sıcaklarda sağlığımızı korumanın en kritik tarafı vücudumuzu susuz bırakmamaktır. Aşırı sıcaklarla birlikte yoğun terleme vücudumuzun daha yüksek oranda su kaybetmesine sebep olmaktadır. Yaz aylarında yanımızda bir su şişesi bulundurmak ve su yudumlamak en önemli şey olsa da sizlerin susuzluğunu gidermekle kalmayacak aynı zamanda serinletecek farklı Bim eyve aktüel içecekleri de bulunmaktadır.

Yaz Aylarında Serinlemek İçin En İyi Bim eyve Aktüel Taze Meyve Suyu Alternatifleri

Kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde vücudumuzu en iyi taze meyve sularından bazılarıyla tazelenmek çok iyi fikir olacaktır. Denemenizi tavsiye edeceğimiz Bim eyve aktüel içeceklerimizden sizleri haberdar etmek isteriz.

1. Karpuz Suyu

Karpuz en iyi yaz meyvelerinden biridir ve karpuz suyu yaz için oldukça iyi bir alternatiftir. Son derece ferahlatıcı olmakla birlikte nemlendirici özelliği vücudun nemli ve taze kalmasına yardımcı olur. Karpuz ve kavun gibi yaz meyveleri sadece serinletici bir kaynak değil aynı zamanda yüksek oranda faydalı besin içeriği nedeniyle de oldukça lezzetli bir besindir. Bim eyve bardaklarındaki karpuz suyumuzun üzerine buz küpleri koyarak sizlere servis etmekten daha iyi bir şey bizim için olamaz.

2. Portakal Suyu

Portakal her ne kadar kış meyvesi olsa da uygun saklama koşullarında saklandığında portakal suyu yaz aylarının en aktüel içeceklerinden biri haline gelmektedir. Portakal en yaygın olarak bulunan turunçgillerdendir ve C vitamini bakımından zengindir. Mevsim boyunca vücudumuzu nemli ve taze tutan bir dizi besleyici besin sağlarlar. Bol buz ilavesi ile sunulan portakal suyu özellikle sıcak havalarda vücuda faydalıdır. Bu yaz stantlarımızı ziyarete geldiğinizde tek ihtiyacınız olan Bim eyve aktüel içeceklerinden olan portakal suyunu sipariş etmek olacaktır. Portakalın doğal antioksidanları ve antibakteriyel özellikleri, özellikle yaz aylarında yaygın olan viral ateşler ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlara karşı mücadelenizde de yardımcı olacaktır. C vitamini, hasarlı hücrelerin yenilenmesine ve kırışıklıkların, lekelerin ve diğer cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olmaktadır.

3. Atom

Yaz aylarında sıcaklıklara bağlı olarak iştahımızda azalmalar olabilir. Aşırı su kaybına da bağlı olarak enerjimizde ciddi düşme hissedebiliriz. Böyle zamanlarda hem bizi serinletecek hem de enerjimizi yükseltecek soğuk içeceklere ihtiyaç duyuyoruz. İşte tam da bu amaç için Bim eyve aktüel içeceklerinden atom çeşitlerimizle sizler için hazırlandı. Özellikle çilek, muz, süt, tarçın ve bal içeriği ile hazırladığımız en çok tercih edilen atom çeşidimizle tanışmanız için sizleri stantlarımıza bekliyoruz.

4. Smoothie

Son zamanlarda sağlıklı beslenme, az kalorili beslenme ve hızlı beslenme trendinin hızla artmıştır. Özellikle yaz aylarında sıcaklıklara bağlı olarak soğuk ve lezzetli içecekler hepimizin tercihidir. Çok farklı meyveleri bir araya getirerek hazırladığımız farklı tat ve dokudaki içeceklerimiz Bim eyve stantlarımızda günümüzün aktüel ürünleri olarak sizlerle buluşmayı bekliyor.

5. Bimeyveler

Bazen tercihimiz bol vitamin içerikli meyve ve sebzeleri olduğu gibi tüketmek oluyor. Hem mevsim meyvelerini hem de tropikal meyveleri çikolata, fındık, ceviz, bal gibi farklı tat zenginleştiricilerle şık sunumlarımızla sizlere sunuyoruz. Bimeyvenin en vazgeçilmez ve aktüel ürün çeşitleri olacağını biliyoruz. Sizin yoğun tercihiniz de bunun en güçlü kanıtı oldu.