Evet bu lezzetli ve zengin içerikli smoothieleri ne zaman içmeliyiz?

Smoothie’lerimiz hafif ve meyveli karışımlardan koyu yeşil yapraklı sebzelere kadar oldukça geniş bir yelpazedeki besinler ile hazırlanmaktadır.

Peki günün hangi saatlerinde hangi içeriklerdeki smoothilerimizi tüketmelisiniz?

Güne Güzel Başlangıç

Gününüze güzel ve zinde bir başlangıç yapmak istiyorsanız bol yeşil içeriklerden oluşan smoothielerimiz tam sizler için. Tabi ki gün içerisinde enerjinizin düştüğünü hissettiğiniz zamanlarda da zengin içeriğimiz ile size yardımcı oluyoruz. Güne yeşil smoothie ile başladığınızda sizi uzun süre de tok tutacaktır.

Ana Öğün

AVM’ lerde arkadaşlarımızla gezerken veya öğle arası verdiğimiz saatlerde çoğu zaman sağlıksız yemek seçme eğiliminde olabiliyoruz.

Gününüzü ister tek başınıza devam ettirin isterseniz arkadaşlarınızla birlikte… Farklı smoothie alternatiflerimiz ile hem sağlıklı öğün tüketmiş olacaksınız hem de arkadaşlarınızı sağlıklı adımlarla tanıştırmış olacaksınız.

Smoothieler öğle veya akşam yemeği için vakit bulamayanlar ve farklı tatlar arayanlar için de çok iyi bir alternatif olacaktır.

Ara Öğün

Günün belli saatlerinde açlık dürtümüz ile karşı karşıya kalabiliriz. Bazen kuşluk saatinde bazen de ikindi saatlerinde bizi yoklar. Bu zaman dilimlerinde ortaya çıkan açlık dürtüsünü hafif, kalorisi düşük ve sağlıklı içeriklerle bastırmak en akıllıca harekettir.

Egzersiz Öncesi veya Sonrası

İşten çıktınız veya sonrasında işe yetişeceksiniz. Ancak spor alışkanlığınızda ödün vermek istemiyorsunuz. Spor saatiniz yaklaşıyor… Karnınız zil çalıyor… Böyle zamanlarda size hafif ve enerjik bir öğün imkanı sunacak olan smoothie çeşitlerimiz ile yanınızdayız.

Sıvı halde tüketeceğiniz için spor esnasında sindiriminiz çok daha kolay ve hızlı olacaktır. Sporda enerjimizi uzun süre muhafaza edebilmek için karbonhidratlardan zengin, sindiriminin spor esnasında kolay olması için az lifli besinlerle hazırladığımız smoothie ile harika bir egzersiz geçireceksiniz.

Elbette sadece spor öncesi değil, spor sonrası kaliteli karbonhidrat ve protein almak içinde smoothielerimizden de faydalanabilirsiniz.

Keyifli bir smoothie için gün içinde hangi öğünü seçerseniz seçin

Taze ve besin çeşitliliği olan smoothie’lerimiz sizin için çok iyi bir seçim olacaktır!