Yaz ayları gelince havaların ısınmasıyla birlikte tatlı ve serinletecek içecekler ararız. Milkshake içecekler şans tanıyacağımız en lezzetli içeceklerdendir. Sıcaklarda serinletici ve bol vitaminli olması sebebiyle tercih edilen bu içecekler evde yapılabileceği gibi dışarıda yalnız veya arkadaşlarımızla bulunduğumuz zamanlarda da çok iyi bir tercihtir.

Milkshake için çok farklı içerik alternatifleri olabilir. Süt, buz ve meyve çeşitleri ise değişmez parçalarıdır. Bazen meyve yerine çikolata çeşitleri veya vanilya aroması kullanarak da milkshake’lerimizin tadını zenginleştirebiliriz. Üzerine eklenen kremşanti ise lezzetin ayrı bir katmanlarının oluşmasını sağlayacaktır.

Bir yaz günü hafta sonu arkadaşlarınızla buluştunuz. Gezdikten sonra hem serinlemek hem de bir şeyler atıştırmak için en yakın AVM’de soluğu aldınız. Bimeyve stantlarında sağlıklı, serinletici ve lezzetli birçok alternatifin yanında dondurmalı ve meyveli çeşitleriyle milkshake lezzetlerimizi de keşfedebilirsiniz.

Milkshake çeşitlerimizi hazırlanırken günlük süt kullanılmaktadır. Sizin siparişiniz oluştuktan sonra anında üretimi gerçekleşmektedir. Sonrasında dondurma, çikolata, vanilya, taze meyve çeşitleri ekleyerek zenginleştirdiğimiz lezzet şölenini sizlere sunuyoruz.

Aldığınız her yudumda hem serinlemek hem de o güzel tadın hazzını yaşamak istiyorsanız sizleri Bimeyve stantlarına bekliyoruz.