Senin İçin Meyve-Sebze Sularının Muhteşem Gücünü Keşfettik!

Kendini kötü mü hissediyorsun? Adımızda saklı olan meyvelerin gücünü sana sunuyoruz!

Besin seviyelerinin düşmesini önlemek ve ürünlerimizi tüm doğallığıyla sizlere sunmak için taze ve organik ürünleri soğuk sıkım ile meyve suyu haline getiriyoruz. Bim eyve aktüel ürünlerinden soğuk sıkım meyve suları mümkün olduğunca fazla besini size sunmayı amaçlamaktadır. Böylece tüm besinlerin vücudunuza maksimum fayda sağlamasını hedefliyoruz.

YORGUN MUSUN?

İnsanın kendisini yorgun hissetmesinin birçok nedeni vardır. Kötü bir uyku, düşük kan şekeri, egzersiz eksikliği bunlardan bazıları olabilir. Kronik yorgunluk çok yönlü bir düzenleme ve sağlıklı bir beslenme modeli ile kolayca giderilebilir. Süt içerikli olan milkshake ürünlerimiz sizlerin uykusuzluğu yenmeniz için mükemmel bir seçim olabilir.

Birçok insan öğleden sonra bir enerji ihtiyacı duyar ve tatlı krizi geçirebilir. Konsantrasyonunu kaybedip kendisini yorgun hissetmeye başlar. Böyle bir durumda bazen kahve ile alacağımız kafein mükemmel bir kurtarıcı olmaktadır. Kahvenin kendimizi süper üretken ve odaklanmış hissetmemizi sağlayan geçici bir enerji artırıcı etkisi vardır. Ancak kafein etkisini yitirdiğinde kendimizi daha uyuşuk hissedebilirsiniz ve hatta ruh haliniz bozulabilir.

Soğuk sıkım soğuk meyve suları enerjinizi artıracak mükemmel bir içecek olacaktır. Uzun vadede sağlığınız için faydalı olan antioksidanları içerir. Yoğun C vitamini desteği ile bağışıklık sisteminizi güçlendirecek hem de vücudunuzun demir bağlamasına destek olacaktır. Demir eksikliği de bireylerde çok yoğun bir yorgunluk ortaya çıkarmaktadır. Soğuk preslenmiş kırmızı meyve ve yeşil yapraklı sebzelerden oluşan bir içecek sizin yorgunlukla mücadele etmeniz için mükemmel bir destek sağlayacaktır.

ÜST SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONU MU YAŞIYORSUN?

Kendini biraz tıkalı mı hissediyorsun? Sarı, turuncu, yeşil sebze ve meyvelerin soğuk pres ile sıkılmış suları sinüs sorunlarınıza çözüm üretecek mükemmel bir içerik sunacaktır.

Soğuk algınlığı yaşadığınız zaman, grip veya nezle olduğunuz zamanlar veya sinüs enfeksiyonu geçirmiş olduğunuz zamanlarda bağışıklık sisteminizin maksimum desteğe ihtiyacı vardır. Bağışıklık sisteminiz zayıfladığında birçok insanda görülen ilk semptom sinüs sorunlarının yaşanması olur. Bu belirtileri yaşıyorsanız bunu hemen kontrol altına almak kronik sinüzit problemleri yaşamanızı önleyecektir. Tıkandığınız zamanlarda sinüslerinizdeki dokular iltihaplanır ve şişer. Bu da vücudunuzda enfeksiyonun yükselmesine sebep olur. Dokularda iltihaplanma arttıkça sinüsler tamamen boşaltılamadığından çok daha fazla mukus oluşur. Eğer kendinizi tıkalı hissediyorsanız mukusun incelmesi ve sinüslerin boşalmasına yardımcı olmak için bol miktarda sıvı tüketmek gerekmektedir.

Yeniden rahat nefes alabilmeniz ve ciddi düzeyde enfeksiyon oluşumunu önlemek için iltihabı azaltmak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek gerekmektedir. Bunun doğal yolları mevcuttur. Turuncu, sarı ve yeşil renkli soğuk sıkım meyve sularının sorunlu sinüslerinizi hedef alarak tıkanıklıklarınızın açılmasını teşvik ederek bağışıklığınızı güçlendirecek ve iltihabı önleyecek bileşenlere sahiptir.

Limon C vitamininin önemli bir kaynağı ve bağışıklık güçlendirici önemli bir besindir. Zencefil de önemli bir bağışıklık destekçisidir. Sadece bağışıklık desteğine yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda sinüslerinizdeki iltihabı da azaltır.

Portakal da bir başka güvenilir C vitamini kaynağıdır. Soğuk sıkım portakal suyu sinüslerinizdeki şişmeyi azaltarak tıkalı burnunuzu açacaktır. En iyi anti-inflamatuarlarından biri olan zerdeçal ile meyve suyunuzun etkisini maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz.

BAŞ AĞRISI

Baş ağrıları zaman zaman çok fazla acı verici ve enerji düşürücü olabilir. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzın da bazı değişiklikler baş ağrılarını önlemeye yardımcı olabilir. Özellikle mineral ve vitamin açısından zengin içeriğe sahip Bim eyve aktüel içeceklerimiz bu konuda size yardımcı olacaktır.

Baş ağrısı aslında farklı insanlarda çok farklı nedenlerle tetiklenen oldukça kişisel bir durumdur. Birincil baş ağrıları dediğimiz ağrılar baş ve boyundaki kas gerilmelerinden veya o kafatasının etrafındaki genişlemiş kan damarlarından kaynaklanabilir. Bu tip ağrılar kafaya baskı uygulayarak başta ağırlık hissine neden olur. Stres, kafein alımı, diyet ve diğer faktörler bu tip baş ağrılarına katkıda bulunan faktörlerdir.

Bim eyve soğuk sıkım meyve sularımız baş ağrılarını giderebilen ve önleyebilen içerik açısından zengin bir içeceklerdir. İstediğiniz içeceklerimizi özellikle sütlü olanları tarçın ile içerik çeşitlendirmesi yapabilirsiniz. Pek çok araştırma tarçının baş ağrısına neden olan iltihabı potansiyel olarak azaltıcı etkisi olan güçlü bir anti-inflamatuar olduğunu göstermiştir.

MİDE RAHATSIZLIKLARI

Sindirim sisteminiz ile ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz? Kırmızı veya turuncu renkli meyvelerden elde ettiğimiz soğuk sıkım meyve sularımız bağırsak sağlığınızı düzenleyebilecek en iyi çözüm olabilir.

Mide rahatsızlıkları bağırsak mikrobiyonuzdaki bir dengesizliğe işaret edebilir. Bağırsaklarımızda yüzlerce farklı bakteri vardır. İyi ve kötü bakteriler arasında uygun bir dengeye sahip olmak oldukça önemlidir. Sağlıklı bir bağırsak mikrobiyosuna sahip olmak bağışıklık sisteminiz için çok iyi bir destekçidir. Bağırsaklarda biriken kötü bakteriler zihinsel sağlık sorunları, ruh halinde bozulma, otoimmün hastalıkların ortaya çıkması, cilt bozuklukları ve çok daha fazlasıyla ilgilidir.

Probiyotikler, lifler ve antioksidan açısından zengin beslenme bağırsak bakterilerinizi dengeleyerek bağırsaklarınızdaki ve vücudunuzdaki daha fazla atığı ortadan kaldırarak sindirim sistemindeki hasarlı hücreleri onaracaktır. Bu iyileşme bağırsak sağlığını elde etmek ve vücut sağlığını kazanmak ile doğrudan ilgilidir.

Bim eyvenin aktüel içecekleri arasında yer alan turuncu ve kırmızı renkli meyve suları tam olarak bunu elde etmenize yardımcı olabilir. Portakal, havuç ve zerdeçal karışımlı olan içeceklerimiz sizin için mükemmel bir alternatif olacaktır. Portakal ve havuç sağlıklı bağırsak hareketlerinin oluşmasında ve toksinlerin yok edilmesine yardımcı olmak için yüksek lif kapasitesine sahiptir. Zerdeçal ise iltihaplı sindirim sistemi dokularınızı iyileştirecek güçlü bir anti-inflamatuardır.

VÜCUT AĞRILARI

Vücudunuzdaki ağrılar aktif kalmanız için sizi zorluyor mu? Turuncu ve yeşil renkli soğuk preslenmiş meyve sularımız bu konuda sizi destekleyecektir. Vücudumuzdaki ağrılar çeşitli nedenlerle ortaya çıkar. Kaslarımız veya kemiklerimizdeki herhangi bir bölge iltihaplanırsa, eklemlerimiz aşınırsa vücudumuzda ciddi ağrıların ortaya çıkmasına neden olur. Özellikle eklemlerimizdeki aşırı yıpranma veya iltihaplanma olduğunda vücudun bol miktarda antioksidanla beslenmesi gerekmektedir. Hasarlı hücreler ve dokular onarılabilsin ve iyileşme gerçekleşebilsin.

Hem turuncu hem de yeşil renkli içeceklerimiz anti-inflamatuar ve antioksidan açısından zengin bir beslenme imkanı sunar. Turuncu deyince ilk aklımıza gelen süper bir C vitamini kaynağı da olan portakal, mandalina, greyfurttur. Yapılan araştırmalar C vitamini bakımından zengin beslenmenin iltihaplanmada azalma ve daha sağlıklı eklemlerle ilişkili olduğunu göstermiştir. Turuncu renkli içeceklerimizi diğer bir iltihap önleyici ve ağrı giderici özelliklere sahip baharat olan zerdeçal ile zenginleştiriyoruz. Bim eyve stantlarında zengin içerikli içeceklerimize ulaşabilirsiniz.

KAS AĞRILARI

Zor bir antrenmandan çıktın ve şimdi yoğun bir kas ağrısı mı çekiyorsun? Antrenman sonrası oluşan kas ağrısı yorucu bir aktivitenin doğal bir sonucudur. Bim eyvenin aktüel soğuk pres içecekleri arasındaki beyaz ve kırmızı renkli meyve suları ağrıyan kasların daha hızlı iyileşmesi için mükemmel seçimler olacaktır.

Antrenman yapmanın amacı vücudu güçlendirmektir. Ve güçlenmek için günlük aktivitelerinizin yoğunluğunu artırmanız ve alışık olmadığınız egzersizleri yapmanız gerekir. Egzersizleri yoğunlaştırdıkça kas liflerinizde ve bağ dokularınız da mikroskobik yırtıklar oluşur ve bunlar iltihaplanabilir. Yoğun veya yorucu egzersizlerin ardından en az iki gün ağrı çekiyorsanız bunun sebebi vücudunuzun kendini onarıyor olmasıdır. Stresli kas ve dokularınızı onarmaya yardımcı olan doğru besinlerle vücudunuzdaki ağrıyı daha hızlı atlatabilirsiniz.

Egzersiz sonrası vücut ağrısını azaltmak için mikro yırtıklar oluşan kasların iyileşmesi, vücuttaki iltihabın kontrol altına alınması, dokuların doğru şekilde beslenmesi ve yeteri kadar nemin olması önemlidir. Besin açısından zengin ve nem oranı yüksek soğuk pres meyve suları kas ağrılarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olmak için gerekli içeriklere sahiptir.

Beyaz renkli içecekler kas liflerinizi onarmaya yardımcı olur. Özellikle antrenman sonrasında içmenizi tavsiye ederiz. Kereviz içeriğine sahip meyve sularımız yoğun bir hidrasyon sağlar ve kas şişmesini hafifletir. Son olarak nitrat içeren kırmızı pancar suyu kas iltihabını ve ağrısını azaltmaya yardımcı olur. Daha hızlı iyileşmenizi sağlar.

KALP SAĞLIĞI

Kalp sağlığını korumak uzun ömürlü olmak için çok önemlidir. Kalbinizin sağlık durumunun ne sıklıkta egzersiz yaptığınız ve ne tükettiğinizle çok yakından ilgisi vardır. Kırmızı, turuncu, yeşil, beyaz renkli soğuk sıkım meyve sularımız enerjinizi en üst düzeyde tutmak için ihtiyacınız olan kardiyo koruyucu özelliklere sahiptir. İltihabın azalması, kan basıncının stabilize edilmesi ve kolesterolün dengelenmesi açısından destek olmaktadır. Örneğin kerevizin suyu kan basıncını düşürmeye yardımcı olur. Kan akışını iyileştiren ve kan basıncını düşüren arter duvarlarının gevşemesini destekleyen içeriğe sahiptir.

Zerdeçal içeren bim eyve içeceklerimiz kan basıncını düzenleyici özelliğe sahiptir. Zerdeçal ile ilgili kalp sağlığına sağladığı yararlar açısından birçok kapsamlı araştırmalar yapılmıştır. Bu çalışmalarda zerdeçaldaki bileşiklerin kan damarı işlevini iyileştirmeye ve pıhtılaşmayı önlemeye yardımcı olabileceği ortaya konulmuştur.

ZİHİNSEL AÇIKLIK

Konsantre olmakta zorlanıyor veya odaklanmaya çalıştıkça kendinizi bunalmış mı hissediyorsunuz? Yeşil renkli soğuk sıkım taze meyve sularımızla beyninizi besleyin.

Çoğu insan konsantre olmakta zorluk yaşar. Zihinsel netlik genellikle beslenme, egzersiz ve stres gibi faktörlere bağlıdır. Bunlardan herhangi birinde sorun varsa odaklanma yeteneğiniz hemen etkilenecek ve beyin sisi yaşamanıza sebep olacaktır. Sınırlı fiziksel aktivite, beyne giden dolaşımı ve oksijen akışını azaltabilir. Çok fazla stres sizi bunaltabilir ve aynı anda tek bir şeye odaklanmanızı engeller. Hatta belirli özelliklerdeki yiyecekler, özellikle işlenmiş gıdalar, beyinde iltihaplanmaya neden olur.

Bimeyve’nin yeşil renkli içecekleriyle zihinsel netliğinizi geliştirin. Yeşil içeceklerimizi beyni güçlendiren ıspanak, maydanoz, lahana gibi yeşil yapraklar içerir.

Yapılan araştırmalar yeşil yapraklı besinlerin tüketilmesinin bilişsel işlevi geliştirdiğini ortaya koymuştur. Özellikle ıspanak ve lahana antioksidanlar açısından zengindir. İçeriğinde bulunan besinler oksidatif stresi azaltmaya yardımcı olur. Bu ürünlerin beslenmenizde yer alması zihinsel berraklığınızı geliştirmek ve zihinsel yaşlanmayı geciktirmek için oldukça önemlidir.