Sıcak bir yaz gününde serin ve ferahlatıcı bir içecek mi istiyorsunuz? İnsanın aklı serin, taze meyve ve sebze sularında kalıyor ve Bim eyve stantlarında kombinasyonlar sonsuz!

Taze meyve-sebze suları içmenin faydaları nelerdir?

-Vücudu detoksifiye etmek

-Enerji artışı sağlamak

-Zihni temizlemek

-Bağışıklığı güçlendirmek

-Öksürük ve soğuk algınlığı ile savaşma yeteneğini artırmak

Bazıları için taze yapılmış meyve sularını içerek beslenildiğinde vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri daha iyi emebileceğine inanılıyor. Dürüst olmakta fayda var. Brokoliyi içmek onu yemekten daha kolaydır.

Meyve-sebze sularıyla beslenmenin bağışıklık sistemini güçlendirdiği, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olduğu, sindirime ve kilo verilmesine yardımcı olabileceğini gösteren birçok araştırma bulunmaktadır.

Sağlık için faydaları;

Bazı meyve ve sebzelerin sağlığa faydaları çok iyi bilinmektedir. Bunları göz önünde bulundurun:

Kara lahana

Oldukça düşük kalorili, anti-inflamatuar özelliklere sahip güçlü bir antioksidandır. Artrit ve otoimmün hastalıklar için faydalıdır.

Ispanak

Ispanağın en güzel yanı tadını gizlemenin oldukça kolay olmasıdır. Kendine has bir tadı olmasına rağmen vitaminlerle doludur. Kanser önleyici özelliklere sahiptir ve gezegendeki en sağlıklı yiyeceklerden biridir.

Salatalık

%95'i su olduğu için inanılmaz bir detoksifiye edicidir. Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarına yardımcı olur.

Limon

Son derece etkili bir temizlik maddesidir. Yeşilliklerin acılığını keser. C vitamini deposudur. Beslenmenizde bulundurmanız gereken en önemli maddelerden biridir.

Havuç

İyi bir beta-karoten, lif, K vitamini ve potasyum kaynağı olarak bilinir. Havuç, daha düşük kolesterol seviyeleri ve gelişmiş göz sağlığı ile ilişkilendirilmiştir.

Kereviz

Çoğunluğu su olduğu için kalorisi oldukça düşüktür. Glisemik indeksi düşük bir besindir. İyi bir diyet lifi, A,C,K Vitamin kaynağıdır.

Pancar

Kan basıncınızı düşürmenize, iltihapla savaşmanıza ve detoksifikasyonu desteklemenize yardımcı olabilecek besinler içerir.

Elma

Günde bir elma yemek sizi doktordan uzak tutar desek yanılmış olmayız. İltihabı tedavi eder ve kalp sağlığınız için savaşır.

Portakal

C vitamini deposudur. Düşük kalorili ve bağışıklık sistemini güçlendiricidir.

Zerdeçal

Anti-inflamatuar ve anti-oksidan özellikler taşır.

Zencefil

Sindirime yardımcı olur ve bağışıklık sistemini destekler.

Birbirinden farklı taze meyve ve sebzeyi karıştırarak oluşturulmuş yeni tatlar deneyebilirsiniz. Aynı zamanda vücudunuz için bir yatırım yapmış olursunuz. Eğer daha az meyve suyu tercih ederseniz bunun yerine su, hindistancevizi suyu, süt veya bitki bazlı süt ekleyerek size özel bir smoothie oluşturuyoruz.

Bim eyve olarak aktüel ürünlerimizi üretirken;

Doğal, taze ve mevsimine özel meyveleri kullanıyoruz.

Meyve ve sebzeleri bol su ile yıkıyoruz.

Soyuyor, doğruyor ve suyunu sıkıyoruz.

Katı meyve sıkacağı, blander veya narenciye sıkacağı kullanıyoruz.

Buz ilave ederek soğuk servis yapıyoruz.

Sipariş verdiğiniz anda taze olarak üretiyoruz.