“Sağlık en büyük zenginliktir” ifadesi Covid-19 pandemisiyle birlikte herkes için anlam kazanmaya başladı. Hem zihinsel hem de fiziksel refahı artırmak için tasarlanan sağlıklı içeceklere ilgi son zamanlarda hızla artıyor.

Sağlığı daha fazla teşvik etmek Bimeyve’nin görevi

“18 ülkeden 23.000 kişinin katıldığı bir pazar araştırmasında tüketicilerin yüzde 64'ünün Covid-19 nedeniyle bağışıklık sistemleri konusunda daha bilinçli davranmaya başladığını gösterdi. Sonuç olarak bireyler sağlıklarını geliştiren veya hastalık önleyici etkisi olan gıdalara yönelmeye başladılar. Ankete katılanların yarısından fazlası tükettikleri ürünün zihinsel refahlarını desteklemesinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

“Pazar araştırmalarının sonuçlarını değerlendiren Bimey Gıda bu talepleri karşılayacak sağlıklı içerikleriyle siz tüketicilere hizmet sunmaya başlamıştır.

Tazelikten Gelen Sağlık sunuyoruz

“Bim eyve markası ile siz değerli tüketicilerimize sunduğumuz ürünlerimiz taze ürünlerle birlikte size bağışıklık sisteminizi güçlendirecek bir alt yapı da sunmaktadır. Taze içcekler ve ardından gelen sağlık için sizlerle birlikteyiz. Özel tariflerimizle mükemmel lezzeti yakaladığımız bardaklarımızda meyve ve sebzelerin tazeliğiyle birlikte sağlığınızı da güçlendireceksiniz.

Vitamin ve minerallerden maksimum düzeyde faydalanabileceğiniz özel uygulamalar ile üretilen ürünlere anında tadım yapma fırsatı yakalayacaksınız.

“Enerjinizi artıracak ürünlerin yanında düşük kalorisi ile beslenmenizi sağlayacak ürünler ile öğünlerinizi farklılaştırabilecek, detoks etkisi sunacak ürünlerle tam bir arınma yaşayacaksınız.

Sağlıklı içecekler için kişiselleştirilmiş konseptler

“Sağlıklı içeceklerle bağlantılı olarak giderek çokça duyulmaya başlayana kelime “kişiselleştirme” olmaya başladı.

“Stantlarımızda size sunduğumuz zengin menünün yanında sizde istediğiniz şekilde kendinize özel içerikleri planlayarak kendinize özel lezzetler oluşturabileceksiniz.

“Meyve ve sebzelerin kendi lifleriyle zenginleştirilmiş içeceklerimiz ile bağırsak sağlığınızın korunmasına da yardımcı oluyoruz. “