Doğal Meyve Suyu Terapisi Nedir?

Doğal Meyve Suyu Terapisi yüzyıllardır beslenmelerinde dünyanın en ünlü liderleri tarafından kullanılmıştır. Özellikle hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesinde kullanılan bir beslenme yöntemidir.

Doğal meyve suyu terapisinde vücudun optimum sağlığa kavuşmasına yardımcı olmak için meyve ve sebzelerin doğal sularında bulunan benzersiz iyileştirici özellikleri kullanılır. Taze sıkılmış meyve ve sebze suları vücuda mükemmel bir vitamin, mineral, amino asit, karbonhidrat, antioksidan ve enzim dengesi sağlar.

Tıbbın babası sayılan Hipokrat “Yedikleriniz ilacınız, ilacınız yiyecekleriniz olsun” sözüyle sağlık ile yenilen gıdalar arasındaki kuvvetli ilişkiyi vurgulamıştır.

Meyve suları ne işe yarar?

Meyve suyunun besleyici faydaları herkes tarafından uygulanarak test edilmiştir. En temelde insan tüketimi için tasarlanmış her meyve ve sebzenin içerdiği saf sıvı vücudu hem beslemekte hem de iyileştirmektedir.

Doğal Meyve Suyu Terapisi kimler için uygundur?

Doğal Meyve Suyu Terapisi, dünya çapında milyonlarca insana birçok sağlık sorunu konusunda yardımcı olmuştur. Yüksek tansiyondan gut hastalığına, kalp rahatsızlıklarından cilt hastalıklarına, kilo sorunlarından halsizliğe kadar birçok sorun…